Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Examenfraude ingenieursstudenten erger dan verwacht

  Eerder raakte bekend dat een aantal eerstejaarsstudenten burgerlijk ingenieur van de Universiteit [...]

05/06/2020

Examen in Flanders Expo: "Ik was blij dat ik mijn oordoppen bij had"

Laure (21) studeert pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Gent en legde al een examen statistiek [...]

04/06/2020

​Studenten drinken minder, sporten meer en maken zich meer zorgen door corona

Studenten voelen zich niet begrepen in deze coronapandemie, dat bleek al uit de petitie van Geef ons [...]

03/06/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84