Image
07/04/2015

Muziek doet ons eten beter smaken


Zullen studentenresto’s binnenkort aangepaste muziek door hun boxen knallen? Als het van Professor Charles Spence van de Oxford University afhangt wel. Volgens hem kan sommige muziek wel degelijk een invloed hebben op je smaakpapillen. Zo complimenteert de muziek van Luciano Pavarotti het best de smaak van chocolademousse en is het een goed idee te luisteren naar The Beatles terwijl je fish and chips eet. Zuur eten smaakt beter bij het horen van hoge tonen, terwijl bitter eten dan weer het beste uitkomt bij lage tonen. Een gepaste cd uitkiezen voor je volgende etentje was nog nooit zo moeilijk.
(LVM)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

De Stichting voor Toekomstige Generaties kent haar winnaars

Dertien student-ondernemers zijn bekroond met Prototyping the Future-beurzen. De Stichting bestaat [...]

13/03/2024

Blaastest voor lachgas

Verkeersinstituut VIAS wil dat er een blaastest komt die het gebruik van lachgas kan opsporen. Exacte [...]

12/03/2024

België heeft de beste e-security ter wereld

Uit de Digital Quality of Life Index van Surfshark blijkt dat het wel snor zit met de online veiligheid [...]

12/03/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84