Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Het Instagramprofiel van Ender Scholtens

"Er zijn zoveel mensen online die zich voordoen als iemand die ze totaal niet zijn" 🐣 [...]

21/04/2021

Studio JIJWEET maakt radio met jongeren uit jeugdvoorzieningen

WTFock acteur Nathan Naenen maakt vanaf vandaag elke woensdagavond tussen 19 en 20u radio met jongeren [...]

21/04/2021

Kan je tandarts echt zien dat je vaak orale seks hebt?

TikTok is niet alleen voor dansjes en grappige filmpjes, we kunnen er ook heel wat bijleren. Zo deelde [...]

21/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84