Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Geef je mening over de Guido stadsgids!

We zijn behoorlijk benieuwd wat je van onze Guido Stadsgids vindt. Vind je de Gids amazing of net 'kaas'? [...]

08/12/2020

Jens Dendoncker openhartig over zijn opname: "Wacht niet tot het te laat is"

Rode Neuzen Dag-ambassadeur Jens Dendoncker, die net nog op onze GUIDO-cover stond om over de actie te [...]

04/12/2020

​Dan toch: jongeren mogen samen studeren onder strikte voorwaarden

Tijdens de komende examenperiode mogen jongeren dan toch samen studeren, zij het onder erg strikte voorwaarden. [...]

02/12/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84