Image
15/04/2017

Blijkbaar moeten we zout in onze koffie doen en geen suiker


Er gaat niets boven dat eerste, hemelse slokje koffie van de dag. Sommigen voegen suiker toe aan hun kopje zwart goud, anderen melk. Een studie van het wetenschappelijke tijdschrift Nature wijst nu uit dat je best een snufje zout toevoegt om de bitterheid van koffie te onderdrukken. De natriumionen van zout verbeteren zo de smaak van je kopje. Raar maar waar: hetzelfde geldt ook voor wijn. Als je een fles (of laten we eerlijk zijn, een karton) goedkope wijn koopt en je strooit wat zout in je glas, dan smaakt je wijntje stukken beter. Zie vanavond en morgenochtend als de perfecte kans om de proef op de som te nemen. 

Foto: Shutterstock
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

BDSM bij Kajira? "Wij zijn geen datingclub"

GUIDO is er voor de studenten en dus zetten wij telkens weer de student in de kijker, en daar horen ook [...]

28/11/2020

De Mol saboteert De Slimste Mens én trekt naar Duitsland

Gilles De Coster (40) zat gisteren niet toevallig als vraagsteller in 'De slimste mens'. In de [...]

27/11/2020

​Campusactiviteiten starten volgende week weer op in Antwerpen

Aansluitend op de communicatie van minister Weyts dat het Vlaamse hoger onderwijs vanaf 30 november 2020 [...]

25/11/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84