Image
14/05/2021

Vreemde trend: high meat


Geen idee is te bizar voor op het internet, al komt de high meat-trend wel in de buurt: je laat een stuk rauw vlees enkele weken, maanden of zelfs jaren rotten en eet het daarna op om high te worden. Sommige internetgebruikers durfden het aan en beschrijven het gevoel achteraf als ‘euforisch’.

Toch is het geen goed idee om mee te gaan in deze trend: de bacteriΓ«n die ontstaan in het rottende vlees kunnen je erg ziek maken. Vlees laten rotten is namelijk niet hetzelfde als fermenteren, dat gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden en levert voedsel op dat wΓ©l veilig is om te eten. Bereid je vlees voor de veiligheid dus maar beter op de old school manier: in de pan.

LP


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

App maakt het leven van influencers (nog) gemakkelijker

Het Belgische influenceragentschap BeInfluence lanceert zijn allereerste app om het leven van hun community [...]

19/01/2022

Duurzamer pinten pakken in Leuven

De Leuvense studentenkoepel LOKO lanceert een duurzaam project met herbruikbare bekers voor kringen, [...]

12/01/2022

GUIDO ging een elektrische deelstep uitproberen in Brussel

Drie jaar nadat ze als Europese pionier het concept hadden gelanceerd in Stockholm, is het Zweedse micro-mobilitybedrijf [...]

27/12/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84