Image
10/02/2003

Kaastaart met saus van Kriek

Zin gekregen in Kriek Belle-Vue na je bezoek aan Music Planet? Probeer deze kaastaart eens. Terwijl je een taartbodem afbakt (kant-en-klaar of zelf gemaakt met 150 g gistdeeg) week je 50 g rozijnen in Kriek.

Bedek de bodem met 150 g in plakken gesneden oude kaas. Leg daarop een laagje geweekte rozijnen, dan weer een laag van 150 g kaas, en daarop nogmaals rozijnen.

De bovenste laag wordt 150 g in plakken gesneden jonge kaas. 30 minuten bakken in de oven op 150 graden, en laten afkoelen. Koud serveren met de Krieksaus: bier koken en lichtjes inbinden met arrowroot (fancy alternatief voor maïzena), eventueel licht suikeren. Alles koud serveren, en uiteraard een goeie Kriek bij schenken.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten Odisee doen praktijkervaring op bij het leger

Studenten van hogeschool Odisee hebben er een nieuwe werkplek bij om gerichte praktijkervaring op te [...]

22/09/2023

Leuven is (alweer) de beste veggiestad

Veertien steden en gemeenten schaarden zich achter de VeggieChallenge en riepen hun inwoners op om mee [...]

19/09/2023

Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en heel wat cafeïne om een bachelor- [...]

12/09/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84