Image
10/02/2003

Kaastaart met saus van Kriek

Zin gekregen in Kriek Belle-Vue na je bezoek aan Music Planet? Probeer deze kaastaart eens. Terwijl je een taartbodem afbakt (kant-en-klaar of zelf gemaakt met 150 g gistdeeg) week je 50 g rozijnen in Kriek.

Bedek de bodem met 150 g in plakken gesneden oude kaas. Leg daarop een laagje geweekte rozijnen, dan weer een laag van 150 g kaas, en daarop nogmaals rozijnen.

De bovenste laag wordt 150 g in plakken gesneden jonge kaas. 30 minuten bakken in de oven op 150 graden, en laten afkoelen. Koud serveren met de Krieksaus: bier koken en lichtjes inbinden met arrowroot (fancy alternatief voor maïzena), eventueel licht suikeren. Alles koud serveren, en uiteraard een goeie Kriek bij schenken.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Vlaamse student maakt businessplan voor cannabishandel

Een economiestudent uit De Panne werd onlangs veroordeeld tot zes maanden met uitstel voor drugshandel. [...]

17/08/2023

Studente architectuur wint achtste Inclu-Scriptieprijs

Studente architectuur Emma Nuyts (23) heeft de achtste Inclu-Scriptieprijs gewonnen in Gent. In haar [...]

16/08/2023

5 tips voor een gezonde fietsbatterij

Bebat, de organisatie die al 25 jaar gebruikte batterijen inzamelt, sorteert en recycleert, geeft tips [...]

10/08/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84