Image
21/07/2008

Culinaire hoogstandjes op de festivalweide

Op Werchter konden festivalgangers 6 oesters smullen voor acht euro, op VTM Live krijg je voor geen geld een glaasje cava en ook in Dranouter wordt je maag verwend. In ruil voor vijf euro krijg je er een voor-, hoofd-, of nagerecht van een topchef voorgeschoteld.

De 28-jarige Kobe Desramaults, die als een van de jongste Belgische topchefs in 2005 nog een Michelin-ster verdiende, opent een eigen standje op het festival in Dranouter. “Alle gerechten worden voorbereid in het restaurant. We hebben vijf mensen ter plaatse plus één van de chefs uit het restaurant In de Wulf. Het wordt in elk geval spannend om te zien of het aanslaat. Per gerecht heb ik 1.500 porties voorzien. Ik heb net 200 kilo buikspek besteld. Zo'n grote bestelling heb ik nog nooit geplaatst.”  

(SVR)  


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nieuwe editie van BIOSKOOP drive-in in Gent

Goed nieuws voor filmfanaten, want de Gentse openluchtcinema BIOSKOOP is terug. Om het corona-proof [...]

11/04/2021

Jupiler komt met rood bier om Belgen te steunen tijdens het EK voetbal

Het is de zoveelste steuncampagne van Jupiler voor ons Belgisch elftal. Ditmaal brengt de biergigant [...]

11/04/2021

Nieuwe studentencodex op komst

LOKO, de overkoepelende Leuvense studentenkring gaat aan de slag voor een nieuwe studentencodex. Op [...]

10/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84