Image
14/04/2010

Studenten KaHo Sint-Lieven ontwikkelen superbier

Sneller, langer en lekkerder. Dat zijn de kernwoorden van de uitvinding van de bierschool. Op de negende editie van het internationale brouwcongres ‘Trends in Brewing’ stelde de grootste brouwerij van Gent een bier voor dat je sneller kan brouwen, langer houdbaar is en zelfs lekkerder wordt.

 


Een flesje pilsbier blijft gemiddeld één jaar lekker, maar door slechte bewaring vermindert de kwaliteit al na drie maanden. KaHo Sint-Lieven heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor het bier minstens een jaar heerlijk blijft, de smaak zou zelfs verbeteren. Vanaf vandaag tot vrijdag (16 april) nemen meer dan driehonderd internationale deelnemers deel aan het congres waar de nieuwste technologieën en trends voor de verbetering van bier zullen worden besproken.

 
(CS)

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Olga Leyers: "Hoewel ik er eigenlijk geen tijd voor had, wist ik dat ik nooit zou stoppen met studeren."

Olga Leyers studeert Rechten, maar - tenzij je zelf ook rondloopt op de Stadscampus van de Universiteit [...]

19/04/2021

De evolutie van de planeet op je scherm met Timelapse

Google Earth heeft er een nieuwe functie bij: Timelapse. Door vijftien miljoen satellietbeelden vanaf [...]

19/04/2021

Tekort aan tuinkabouters in het Verenigd Koninkrijk

In de afgelopen lockdowns was tuinieren een populaire bezigheid. In het Verenigd Koninkrijk en in de [...]

18/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84