Image
14/04/2010

Studenten KaHo Sint-Lieven ontwikkelen superbier

Sneller, langer en lekkerder. Dat zijn de kernwoorden van de uitvinding van de bierschool. Op de negende editie van het internationale brouwcongres ‘Trends in Brewing’ stelde de grootste brouwerij van Gent een bier voor dat je sneller kan brouwen, langer houdbaar is en zelfs lekkerder wordt.

 


Een flesje pilsbier blijft gemiddeld één jaar lekker, maar door slechte bewaring vermindert de kwaliteit al na drie maanden. KaHo Sint-Lieven heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor het bier minstens een jaar heerlijk blijft, de smaak zou zelfs verbeteren. Vanaf vandaag tot vrijdag (16 april) nemen meer dan driehonderd internationale deelnemers deel aan het congres waar de nieuwste technologieën en trends voor de verbetering van bier zullen worden besproken.

 
(CS)

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Tienerblad Joepie maakt comeback voor JEZ!

Officieel is het tienerblad al sinds 2015 uit de rekken, maar speciaal voor het jongerencollectief JEZ! [...]

04/03/2024

Gentse bibliotheek Rozier gaat voor meer groen

De bibliotheek van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte gaat er in de toekomst groener uitzien. Studenten [...]

03/03/2024

Franse studenten leren hun campus kennen via een escapegame

Stel je voor: zodra je aankomt op je nieuwe unief, krijg je in plaats van een plattegrond van de campus [...]

29/02/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84