Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

8 kotplanten die blijven leven

Planten op kot zijn hip. Toch is niet iedereen de beste in het verzorgen voor dat stukje natuur in je [...]

17/02/2020

Facebook stelt lancering van datingapp uit

Valentijn vieren met een liefde die je via Facebook leerde kennen? Het zal niet meer voor dit jaar zijn. [...]

14/02/2020

Digital natives verkiezen studeren op papier

Studenten hebben in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt een voorkeur voor papieren dragers bij het [...]

12/02/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84