Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Zoo Planckendael bouwt spectaculaire bamboetoren

De zoo van Planckendael gaat in de toekomst een 28 meter hoge, duurzame bamboetoren plaatsen. De bamboetoren [...]

17/03/2024

Betaalbare maaltijden voor studenten in Anderlecht

Vijf wijkrestaurants in Anderlecht openen hun deuren voor studenten.   Deze wijkrestaurants of [...]

14/03/2024

Jongeren wachten steeds langer om seks te hebben

Uit een bevraging bij tienduizend Nederlandse jongeren blijkt dat ze steeds langer maagd blijven. Een [...]

14/03/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84