Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

8 kotplanten die blijven leven

Planten op kot zijn hip. Toch is niet iedereen de beste in het verzorgen voor dat stukje natuur in je [...]

17/02/2020

Facebook stelt lancering van datingapp uit

Valentijn vieren met een liefde die je via Facebook leerde kennen? Het zal niet meer voor dit jaar zijn. [...]

14/02/2020

Digital natives verkiezen studeren op papier

Studenten hebben in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt een voorkeur voor papieren dragers bij het [...]

12/02/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84