Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studentenclub Capitant

"Capitant is opgericht in 2010 door Lukas Stoops. Hij is nog altijd actief bezig met de organisatie.Vroeger [...]

11/10/2021

Test gratis de nieuwe OPPO Reno6 5G smartphone

Ben jij binnenkort de ster van de campus? Exclusief voor GUIDO mogen enkele studenten de OPPO Reno6 5G [...]

29/09/2021

Rector pleit voor afschaffing schachtenverkoop

Behoren schachtenverkopen binnenkort tot de verleden tijd? De rector van UAntwerpen Herman Van Goethem [...]

15/09/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84