Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studentenclubs van de UA steken de koppen bij elkaar voor een interactieve quiz

Alle gezelschapsspelletjes thuis beu gespeeld en ken je de vragen van De Slimste Mens Ter Wereld ondertussen [...]

06/05/2020

Gratis ko(r)tverhalen van Bjorn Peeters

Voor de studenten die altijd al eens wilden weten hoe het kotleven er écht uitziet, deelt Bjorn [...]

06/05/2020

1 jaar na de moord op Julie Van Espen: #bloomforchange

Vandaag is het exact een jaar geleden dat de drieëntwintigjarige Julie Van Espen verdween. Haar [...]

04/05/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84