Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Top-vijf evenementen voor studenten de komende weken

De start van het nieuwe academiejaar betekent ook een maand vol kick-offs en evenementen, gericht op [...]

08/09/2024

VierNulVier trapt nieuw cultuurseizoen af in Gents Zuidpark

Op vrijdag 13 september gaat het nieuwe seizoen van Kunstcentrum VierNulVier in Gent van start. De openingsvoorstelling [...]

07/09/2024

De ene kotmadam is nog niet van het scherm, en de volgende staat al klaar!

De VTM-sitcom De Kotmadam houdt er na 25 seizoenen mee op, en de opvolging komt uit onverwachte hoek. [...]

03/09/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84