Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Antwerpse jongeren en flikken: één strijd

Stad Antwerpen maakt een budget vrij om het project Jongeren en Politie (JEP) voort te zetten om verder [...]

27/08/2024

Nieuwe Europese hogeschoolalliantie in de steigers

De Europese Commissie heeft groen licht gegeven aan een gloednieuwe Europese alliantie die 9 hogescholen [...]

20/08/2024

Studentikoze cultpils nu ook zonder alcohol

Cara-pils, het goedkope bier uit de Colruyt, heeft bij het studentenpubliek een cultstatus verworven. [...]

15/08/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84