Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Tiende editie van 'Kunst op de Campus' in Antwerpen

Nog tot 2 juli heeft in Antwerpen de tiende editie van Kunst op de Campus plaats, een samenwerking tussen [...]

09/06/2023

Vanavond weten we wie de Campus Cup wint

In het vijfde seizoen van de studentenquiz De Campus Cup (te volgen op Eén en VRT MAX) nemen 34 teams [...]

08/06/2023

Studeren is kinderspel (als je komt blokken in deze spellenwinkels)

Vanaf vandaag zijn studenten welkom in 10 spellenspeciaalzaken om er in groep te blokken. Naast een leuke [...]

30/05/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84