Image
12/08/2003

Penne à l'Arrabiata

In een halfuurtje tijd kan je voor vier personen een schitterende Italiaanse pastaschotel uit de pan toveren, zo meldt ons student Lesley Naulaerts uit Leuven.
Snij een grote paprika, een grote ui en 200 gram worteltjes fijn en stoof ze in olijfolie. Beetje peper en zout toevoegen. Kook 400 gram penne gaar en snij ondertussen een dikke plak ham in blokjes. De hamblokjes mogen bij de groentjes, net als twee blikken gepelde tomaten, en dat alles laat je 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Af en toe even roeren en kruiden met cayennepeper. Als de saus klaar is, giet je ze over de pasta. Eventueel versieren met olijven. Smakelijk!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

HOGENT brouwt bier uit oud brood

Een derde van ons voedsel gaat verloren. Het project Bread2B van HOGENT speelt in op die problematiek [...]

01/08/2022

Hasselt is de beste veggiestad

Heel wat Belgen gingen met de VeggieChallenge van EVA vzw de uitdaging aan om vaker veggie te eten. Dertien [...]

29/07/2022

Vrouwelijke ICT-studentes in het zonnetje gezet

In de ICT-sector liggen jobs voor het rapen, maar toch zijn er bijna geen vrouwen te bekennen. Hoe komt [...]

24/06/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84