Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Tourist LeMC opent pop-upwinkel

Op zoek naar een T-shirt of trui van Tourist LeMC? Dan is Antwerpen de place to be. Daar opende Tourist [...]

18/05/2021

Wel Jong Niet Hetero wil meer veiligheid in sportwereld voor LGTB+-gemeenschap

De organisatie Wel Jong Niet Hetero schreef een open brief aan de minister van Sport, Ben Weyts, om [...]

17/05/2021

Man zit vast op Chinese brug nadat glazen panelen breken

In de Chinese stad Longjing zat een man vorige week vast op een brug op honderd meter hoogte. Enkele [...]

16/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84