Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Einde huwelijk Bill en Melinda Gates

Bill en Melinda Gates gaan scheiden na zevenentwintig jaar huwelijk. Het koppel heeft drie kinderen, [...]

04/05/2021

Analyseer de relatie tussen mens en kat in het Yper Museum

In het Yper Museum opende op 1 mei de tentoonstelling ‘POES. Hoe de kat de mens vangt’. [...]

03/05/2021

Eerste zwangere mummie ontdekt

Poolse wetenschappers ontdekten met behulp van radiologisch onderzoek voor het eerst de mummie van een [...]

02/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84