Image
12/07/2014

Tomorrowland gaat culinaire toer op


Wie zijn honger op Tomorrowland wil stillen kan rekenen op een pak meer opties dan een vettig pak friet met een flinke kwak mayonaise. Volgens de organisatoren is niets te goed voor ‘the people of tomorrow’, en dus haalden ze sterrenchefs Wout Bru, Sergio Herman, Kobe Desramaults en Quique Dacosta naar de festivalweide. Wie bij deze heren aan tafel schuift moet natuurlijk iets dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er dan ook een festivalhap met Michelinsterren voor terug. Ook de iets toegankelijkere kraampjes werden door de organisatie onderworpen aan vele smaak- en kwaliteitstesten. Zo moeten de frietjes perfect gesneden zijn en twee keer in het beste vet gebakken worden.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Genderfluïde God in Loki

Sinds afgelopen woensdag is de nieuwe Marvel-serie Loki te bekijken op Disney+, maar een paar dagen [...]

13/06/2021

Vreemde vogel gered door dierenziekenhuis

Het Tiggywinkles dierenziekenhuis van Aylesbury in het Verenigd Koninkrijk kreeg in juli 2019 wel een [...]

11/06/2021

Race over het water met deze opblaasbare gadgets

Een hele zomer gewoon wat in het zwembad liggen, daar is na een tijdje ook niets meer aan. Wil je je [...]

10/06/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84