Image
15/06/2003

Toast met garnaal en Hoegaarden Wit

Hoegaarden Witbier combineert erg lekker met vis.  Ook dit eenvoudig gerechtje krijgt net dat ietsje meer, door de lichtzure smaak van het bier.

Prijs:
+/-3 Euro pp. 

Ingedriënten:
Bruin brood,garnalen,mayonaise en peterselie "Laat de korst van het bruin brood eraan: ze vormt een goede rand om vast te nemen.

Bereiding:
Toast het brood instant, laat even afkoelen en smeer er dan een laagje boter op: zo is het brood afgeschermd voor het toch wel vochtige beleg van garnalen met mayonaise.

Duur:
" +/-10 min 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Campus Diepenbeek krijgt een make-over

Begin vorige maand hebben studenten van de Universiteit Hasselt, hogeschool PXL, en hogeschool UCLL meer [...]

05/04/2024

Eva Daeleman brengt boek over depressie uit

Oud-omroepster Eva Daeleman brengt een nieuw boek uit, waarin ze openlijk vertelt over de zware depressie [...]

05/04/2024

Ruben (21) is Sommelier of the Year 2024

Ruben Struyve is verkozen tot Sommelier of the Year 2024. Dat is een verkiezing waarin gestreden wordt [...]

04/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84