Image
15/06/2003

Toast met garnaal en Hoegaarden Wit

Hoegaarden Witbier combineert erg lekker met vis.  Ook dit eenvoudig gerechtje krijgt net dat ietsje meer, door de lichtzure smaak van het bier.

Prijs:
+/-3 Euro pp. 

Ingedriënten:
Bruin brood,garnalen,mayonaise en peterselie "Laat de korst van het bruin brood eraan: ze vormt een goede rand om vast te nemen.

Bereiding:
Toast het brood instant, laat even afkoelen en smeer er dan een laagje boter op: zo is het brood afgeschermd voor het toch wel vochtige beleg van garnalen met mayonaise.

Duur:
" +/-10 min 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Xtc-expo komt naar Gent

Vanaf vandaag kan je in Gent de allereerste xtc-expo van het land bezoeken. Hier kan je zogezegd de [...]

14/04/2024

Debat over levensbeschouwelijke kentekens op school

De Vlaamse hogescholen vragen een debat over de levensbeschouwelijke kentekens op school. Volgens hen [...]

14/04/2024

De Warmste Week vindt opnieuw plaats in Brugge

Voor het tweede jaar op rij trekt De Warmste Week naar ’t Zand in Brugge. Dat is bekendgemaakt [...]

13/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84