Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Coronanieuws: eindelijk duidelijkheid over volgend academiejaar

Er is eindelijk duidelijkheid voor studenten over de organisatie van het volgende academiejaar. Ook in [...]

10/07/2020

Moeder Theepot: "Op 21 maart vieren we de koning van de Maya's"

In de rubriek 'Studentenclubs' stellen we elke editie van het GUIDO Magazine een studentenclub [...]

05/07/2020

Nicky Vandeghinste (26) verkozen tot 'Student van het jaar'

De 26-jarige Nicky Vandeghinste is verkozen tot Student van het jaar. Dat maakte de Genste studentenraad [...]

01/07/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84