Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

​MNM Marathonradio staat binnenkort weer klaar voor alle studenten

 De Marathonradio van MNM is voor veel studenten een grote steun tijdens de blokperiode, dat is [...]

20/05/2020

​Koop een paar vette #SpecialThanks sokken en steun Special Olympics Belgium

Misschien heb je de #SpecialThanks sokken al zien verschijnen op de Instagramprofielen van BV’s [...]

19/05/2020

Online examens, hoe gaat dat in zijn werk?

Examens maken van thuis uit, het blijft een vreemd gegeven. We kunnen er hoe dan ook niet omheen. Hoewel [...]

19/05/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84