Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Marc Van Ranst deelt examentips op Twitter

  Meneer Van Ranst, de viroloog die het tijdens deze coronacrisis geschopt heeft tot heuse BV, [...]

02/06/2020

Exit Festival gaat deze zomer wél door

Dan toch nog een festival deze zomer, al is het niet bij de deur. Het Servische Exit Festival, het grootste [...]

02/06/2020

Komt er weer een normaal studentenleven in september?

Luc Sels, rector van de KU Leuven, schrijft zelf in De Standaard, dat hun studenten volgend schooljaar [...]

02/06/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84