Image
23/07/2003

Vlaamse kabeljauw met Hoegaarden Wit

Hoegaarden Wit is een ideaal bier voor bij visgerechten.  Ook bij deze traditionele visschotel is dit fris bier perfect.

Duur:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
We gebruiken: 6 dike moten kabeljauw,3dl Stella Artois of Hoegaarden Wit,6 fijngehakte sjalotten en een half bosje fijn gehakte peterselie,150g boter,bieslook,tijm,laurier,citroen,peper en zout. De moten lichtjes zouten en inpeperen en op een laag gehakte sjalot en peterselie in een stevig beboterde vuurvaste schaal overbrengen.Op elke moot een takje tijm,een half blad laurier,wat bieslook en een schijfje van een citroen die voorafgaandelijk gesc +/- 30 min


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Universiteiten en hogescholen nemen maatregelen tegen het coronavirus

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nemen ook universiteiten en hogescholen [...]

12/03/2020

“Belgium” vervangt “Leuven” op etiket Stella

Aandachtige drinkers van Stellabier, zullen binnenkort opmerken dat er ‘Belgium’ op het etiket [...]

06/03/2020

Haast je, rapper ‘Snelle’ komt naar België!

“Dames en heren, pennen neer, schrijf je laatste zin af.” Waarschijnlijk klinkt de zin je [...]

28/02/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84