Image
23/07/2003

Vlaamse kabeljauw met Hoegaarden Wit

Hoegaarden Wit is een ideaal bier voor bij visgerechten.  Ook bij deze traditionele visschotel is dit fris bier perfect.

Duur:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
We gebruiken: 6 dike moten kabeljauw,3dl Stella Artois of Hoegaarden Wit,6 fijngehakte sjalotten en een half bosje fijn gehakte peterselie,150g boter,bieslook,tijm,laurier,citroen,peper en zout. De moten lichtjes zouten en inpeperen en op een laag gehakte sjalot en peterselie in een stevig beboterde vuurvaste schaal overbrengen.Op elke moot een takje tijm,een half blad laurier,wat bieslook en een schijfje van een citroen die voorafgaandelijk gesc +/- 30 min


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Depri studente vraagt via Twitter om knuffelhond... and Hogent delivered

"Ideetje voor op kot: kom eens met een hond naar de keuken om studentjes gelukkig te maken in deze [...]

14/01/2020

Seks doet je beter presteren op je examens

Wie tijdens de blok niet zeker is van zijn stuk, belt best zijn wederhelft even op voor een beetje ontspanning. [...]

13/01/2020

Dutten voor je examen is beter dan alles op het eind erin proppen

Wil je op het laatste momentje nog alle leerstof erin proppen voor je examen? Vergeet het, dutten is [...]

11/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84