Image
14/10/2011

Hoe kan je een gerecht redden waar je per ongeluk te veel zout in hebt gekieperd?

SIMPEL: Schil snel een aardappel en gooi 'm erbij terwijl je verder kookt. De patat zal een flink stuk van het overtollige zout absorberen.

 

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Themagebied ‘Avengers Campus’ opent binnenkort in Disneyland Parijs

Goed nieuws voor alle superheldenfans. In de zomer van 2021 opent het themagebied ‘Avengers Campus’ [...]

17/03/2020

Reboot Gossip Girl: hoofdrolspelers bekend

Het is al een tijdje bekend dat dé populaire serie Gossip Girl terug op het scherm komt. Na zes [...]

13/03/2020

Super Mario komt tot leven in de wereld van LEGO

Ontwerpers van beide bedrijven werken samen om een nieuwe fysieke speelervaring te creëren: LEGOSuper [...]

12/03/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84