Image
14/10/2011

Hoe kan je een gerecht redden waar je per ongeluk te veel zout in hebt gekieperd?

SIMPEL: Schil snel een aardappel en gooi 'm erbij terwijl je verder kookt. De patat zal een flink stuk van het overtollige zout absorberen.

 

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Op verrassingstrip naar LISSABON

Een verrassingstrip boeken met Srprs.me is nog net iets avontuurlijker wanneer de Polar Vortex ijskoude [...]

27/01/2020

Examentip: neem kauwgom mee

Net voor je examen nog vlug je samenvatting doornemen? Doe gerust, maar neem ook een kauwgom, want uit [...]

24/01/2020

11 momenten die elke student meemaakt tijdens de examenperiode

Wanneer je wekenlang tussen die vier muren opgesloten zit, begin je soms rare dingen te doen. Elke student [...]

23/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84