Image
14/10/2011

Hoe kan je een gerecht redden waar je per ongeluk te veel zout in hebt gekieperd?

SIMPEL: Schil snel een aardappel en gooi 'm erbij terwijl je verder kookt. De patat zal een flink stuk van het overtollige zout absorberen.

 

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

‘Save the date, jij trouwt donderdag!’

Karel de Grote Hogeschool (KdG) in Antwerpen organiseert deze week een ludieke Valentijnsactie. Donderdag [...]

12/02/2020

McDonald's Antwerpen organiseert eerste McCantus

#McStudentenclub lanceerde een tijdje geleden het Facebookevenement ‘Ik ga naar de McCantus’ [...]

11/02/2020

We spelen een spel vanavond: Drinkopoly!

Wat je precies nodig hebt om Drinkopoly te spelen? Shotglaasjes, een spelbord, een boek kaarten met [...]

28/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84