Image
28/09/2022

Lina Vervoort: "Een geslaagde start van mijn carrière bij Odoo"

Ik heb vorig jaar mijn studies "Business Economics" in Antwerpen afgerond. Zoals veel jongeren van mijn leeftijd had ik hoge verwachtingen en wou ik DE job van mijn leven vinden. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar ik wist dat ik in een IT-bedrijf wou werken.


Een vriend van mijn vader vertelde me over Odoo, een snel groeiende start-up. Hij zei dat ik hier zeker een kansje moest wagen. Twee weken later maakte ik deel uit van het team. Ik maak nu al anderhalf jaar deel uit van het Odoo avontuur en het is nog steeds geweldig.

Het was belangrijk voor mij om een job te vinden waar fouten maken toegestaan is. "!t's okay to fail, but it's not ok not to evolve" luidt het leitmotiv van Odoo. Van fouten kan je immers leren. Bovendien staat iedereen altijd klaar om te helpen.

Ik oefen de functie van Account Manager uit. Ik ben verantwoordelijk voor klanten die met een partner werken. Ik volg het project op de voet op en zorg ervoor dat alles goed verloopt. Ik houd me ook bezig met de verkoop, zoals contracten vernieuwen, meer apps of gebruikers verkopen, enz. En als een deal rond is, trekken we aan de bel om het goede nieuws aan alle collega's te laten weten. Ik vind dit echt geweldig! Het is heel stimulerend.

Wat ik bovenal leuk vind bij Odoo, is de cultuur die er heerst. Ondanks onze exponentiële groei, blijft de warme en hartelijke start-upspirit leven. Dit is des te stimulerend om deel uit te maken van deze grote familie Odooers. En dan is er nog het internationale gedeelte. Het is heel leerzaam om in zo'n kosmopolitische omgeving te werken.

Waar ik van hou in mijn job:

EEN UITZONDERLIJKE BALANS TUSSEN WERK & PRIVÉ

Ik hou van de flexibiliteit bij Odoo. De uren liggen niet vast, dus kan je je werkdag aanvatten tussen 7u30 en 9u30 en die navenant vroeger of later beëindigen. We werken ook 2 dagen per week van thuis. De perfecte balans.

EEN SALARISPAKKET NAAR KEUZE

Odoo maakt gebruik van een salarisconfigurator. Elke werknemer stelt zijn eigen salarispakket samen naar gelang zijn prioriteiten. Zo kan je je vervoermiddel kiezen (auto, openbaar vervoer, Odoo shuttle, ... ), het bedrag op je tankkaart, tot 15 dagen extralegaal verlof, een hospitalisatie of ambulante verzekering, en meer.

HET WELZIJN VAN WERKNEMERS, EEN PRIORITEIT

Odoo legt ons graag in de watten. Tussen de lunch, de fruitmanden, de sportzaal, de teambuildings, de afterworks, de levering van lokale groentepakketten op kantoor, de aangeboden boeken, de 12 dagen opleiding per jaar en de terugbetaling van sportactiviteiten tussen collega's, ... is er voor elk wat wils!

GROTE INTERNE MOBILITEIT

Het is belangrijk bij Odoo dat iedereen zich goed voelt in zijn job. Alle werknemers hebben de mogelijkheid om van afdeling of functie te veranderen of zelfs bij een Odoo-kantoor in het buitenland te gaan werken.

ODOO WERFT AAN !

Benieuwd naar de vacatures? Klik hier!


Comments

JOBS & STAGES

Gestopt met studeren? Zo vind je toch een mooie job!

Niet elke student haalt een diploma. Geen nood, ook wie zijn studies niet afmaakt, kan alsnog een mooie [...]

Mag je al solliciteren als je nog herexamens hebt?

Als je nog een herexamen moeten afleggen of je thesis nog moet indienen, mag je dan toch al beginnen [...]

 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

 • Slider
 • Slider
 • Slider

Steffi Mercie: "Ik weet bijna zeker dat ik ga stoppen met studeren."

Terwijl haar vriend Gerben Tuerlinckx samen met Arno 'de jonge broer van Average Rob' The Kid [...]

08/06/2022

Wees de slimste tijdens je sollicitatiegesprek

Wat is het ergste dat je kan doen op een sollicitatiegesprek? Stotteren? Niezen? Je kop koffie omstoten? [...]

01/06/2022

Proef van je droomjob dankzij MNM JumpJobs

MNM heeft een project voor werkzoekende jongeren gelandeerd: MNM JumpJobs. Met dit project kunnen jonge [...]

28/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84