Image
07/04/2005

Schrijf je in voor een job naar je zin en maak kans op toffe prijzen…

De vakantie moet nog beginnen en je geld is al op! En je wilde nog dat ene festival meepikken, of naar dat ene geweldige eiland een zonsondergang meemaken. De VDAB is de perfecte partner om je aan een vakantiejob te helpen.
 Hoe vroeger je je inschrijft, des te meer kans je maakt op 'die' geweldige vakantiejob.

Dit geldt ook voor de pas afgestudeerden. Als je je reeds inschrijft tijdens je schoolperiode, ontvang je al jobaanbiedingen en verlies je geen tijd. De werkgevers beschikken al vroeger over jouw cv en op die manier heb je al een streepje voor op andere afgestudeerden.

Wat moet je doen?

Inschrijven kun je www.vdab.be/vakantiejobs , klik op studentenjobs en dan op dossiermanager. Vul je rijksregisternummer in (staat op je SIS-kaart of op de achterkant van je paspoort) en kies een paswoord. Na het invoeren van je gegevens, ontvang je onmiddellijk passende vacatures. Trouwens, elke keer als je je dossier opent, kun je ook jouw vacatures raadplegen. En last but not least, vind je op onze site alles wat je moet weten over je rechten en plichten, loon…

Schrijf je nu in voor een vakantiejob. Tot half juni maak je kans op avontuurlijke cadeaubonnen, seizoenpassen voor pretparken of filmtickets.


Comments

JOBS & STAGES

Lennert stampte zelf een muziekschool uit de grond: "Dag en nacht mee bezig"

STUDENT-ONDERNEMER    Wie? Lennert Cools, 22 jaar, Koekelare Studies? Muziektechniek aan [...]

Hoe moet je solliciteren bij een KMO?

Ons land kent duizenden KMO's, wat staat voor kleine (tot 50 werknemers) of middelgrote (tot maximaal [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Ben jij aangesloten bij een studentenvereniging?

 Ja, sowieso!
 Ja, maar enkel door corona.
 Nee!

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84