Image
08/10/2022

Bijna 10% meer personeel in horeca dan vóór corona

In de horeca zijn voor het eerst meer mensen aan de slag dan vóór corona. De totale tewerkstelling in de Belgische hotels, cafés en restaurants ligt sinds het begin van de zomer 9% hoger dan in 2019.


Meer dan de helft van de werknemers in de horeca is vandaag student of flexi-jobber, 42% is vast in dienst en een kleine 2% zit nog steeds in tijdelijke werkloosheid. Dat blijkt uit een analyse van hr-dienstenbedrijf Acerta op basis van de gegevens van meer dan 2500 Belgische horecazaken.


Comments

JOBS & STAGES

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Er komt heel wat kijken bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Hier zijn 7 dingen die je moet [...]

Hoe stel je een goed cv op?

Het eerste contact tussen een bedrijf en een sollicitant verloopt in de meeste gevallen via een cv, dat [...]

  • Slider

TopMovies

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider

4 digitale sollicitatietechnieken

Is de klassieke sollicitatiebrief of -mail nog van deze tijd? Je mag gerust postzegels en enveloppen [...]

20/11/2023

34% gaat liever niet naar toilet op kantoor

Maar liefst 34% van de werkende Vlamingen maakt liever geen gebruik van het werktoilet. Dit blijkt uit [...]

17/11/2023

Geen job? Minder kans op een sollicitatiegesprek!

Wie nog geen job heeft, wordt minder vaak uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dan wie al ergens [...]

14/11/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84